Skip to main content

σοφια ρουμπου βιογραφια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html
καδος ανακυκλωσης σε android
«Μυρίζει» οικογενειακή βεντέτα στην Ηλεία: Μυστήριο με ξυλοδαρμό και πυρκαγιά στα Άγναντα

Μυστήριο καλύπτει τα δύο συμβάντα που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο στην τοπική κοινότητα Αγνάντων του δήμου Ήλιδας και παραπέμπουν σε βεντέτα μεταξύ οικογενειών, με τις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές να προσπαθούν να εξιχνιάσουν έναν ξυλοδαρμό και μία φωτιά που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς μία κατοικία.


σοφια ρουμπου βιογραφια

Όλα άρχισαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένας 25χρονος πήγε στο σπίτι ενός 54χρονου συγχωριανού του και με το πρόσχημα ότι χρειαζόταν βοήθεια τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και τον μετέφερε σε οικόπεδο το οποίο ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σωματικές βλάβες και πυροβολισμός

Εκεί, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ο 54χρονου, ο 25χρονος τον ξυλοκόπησε προκαλώντας του σωματικές βλάβες, τον απείλησε, ενώ για εκφοβισμό πυροβόλησε στον αέρα με μία καραμπίνα και προκάλεσε φθορά σε υαλοπίνακα παρακείμενης οικίας. Μετά το συμβάν τον μετέφερε πίσω στο σπίτι του και ο ίδιος έγινε άφαντος.

Ο 54χρονος ειδοποίησε αμέσως το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και γύρω στις 9 το βράδυ αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 25χρονου, που διαμένει με τους δικούς του, για να τον συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου. Ωστόσο, ο 25χρονος δεν ανευρέθη αλλά στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 54χρονου πατέρα του βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, ένα δίκαννο, δύο καραμπίνες, μία φυσιγγιοθήκη με 24 φυσίγγια και επιπλέον 54 φυσίγγια και όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια τα δύο όπλα δεν ήταν καταχωρημένα, ενώ ο 54χρονος δεν κατείχε άδεια κατοχής και συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας ενώ αναζητείται ο 25χρονος γιος του.

Καταστράφηκε κατοικία

Ωστόσο, το συμβάν δεν τελείωσε εκεί. Γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας από άγνωστο άτομο για εκδήλωση πυρκαγιάς σε κατοικία στην θέση Αμπελάκια στην περιοχή των Αγνάντων. Στο σημείο μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερις άνδρες και προχώρησαν στην κατάσβεση, ωστόσο η μονοκατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας είναι συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου που «πρωταγωνίστησε» στο επεισόδιο το απόγευμα του Σαββάτου. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν έδωσε κατάθεση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (26/3) δεν είχε εμφανιστεί και αναμένεται να γίνει η κλήτευσή του από το Ανακριτικό Τμήμα.

Πάντως, ο αδελφός του ιδιοκτήτη της κατοικίας, υποστηρίζει ότι πρόκειται για εμπρησμό και ότι έβαλαν κάποιοι την φωτιά για λόγους κακίας με αποτέλεσμα να μείνει στον δρόμο ο αδελφός του.

Τις δύο υποθέσεις καλούνται να διαλευκάνουν οι αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές.

Πηγή: patrisnews.gr



σοφια ρουμπου βιογραφια
μαρινέλλα άμα δείτε το φεγγάρι
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες