Skip to main content

βαρελας χρηστος επιπλα

παγωνια εικονες

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, επέλεγε για τις γραπτές εξετάσεις κάθε περιόδου θέματα τα οποία ήταν τελείως εκτός της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας και πρακτικής, σύνθετα, πολύπλοκα και ασαφή με αποτέλεσμα να μην μπορεί αντικειμενικά κανένας φοιτητής ούτε με βάση τη μελέτη και την ατομική προσπάθεια, αλλά ούτε και με βάση το επίπεδο γνώσεων που απαιτείται από την εκάστοτε εξαμηνιαία εκπαιδευτική διαδικασία και διδασκαλία που γίνεται εντός της αίθουσας να ανταποκριθεί.

«Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο αριθμός των φοιτητών που τελικά αντεπεξέρχονται στην ανωτέρα διαδικασία να ήταν μηδενικός. Επίσης σε ότι αφορά τη βαθμολογία των σπουδαστών κατά τις δυο εξεταστικές περιόδους Φεβρουαρίου του έτους 2010 συγκεκριμένα δήλωσε ότι, στην πρώτη εξεταστική ενώ υπήρχαν διαφορετικές κόλλες και θέματα από κάθε έναν καθηγητή, έστειλε ηλεκτρονικά στον κατηγορούμενο τη βαθμολογία των φοιτητών προκειμένου να ενσωματώσει και ο ίδιος τους δικούς του βαθμούς. Εκείνος όμως αλλοίωσε τις βαθμολογίες και αυτό επέφερε το αποτέλεσμα να μην κριθούν επιτυχόντες αρκετοί σπουδαστές. Σε προφορική του επισήμανση ο κατηγορούμενος το απέδωσε σε λάθος προτρέποντας τους σπουδαστές να πάνε στην επόμενη εξεταστική! Στην αμέσως επόμενη εξεταστική, οι εξετάσεις διενεργήθηκαν με κοινή κόλλα θεμάτων ενώ στην κάθε κόλλα προέκυπτε ευδιάκριτα ποια θέματα ανήκαν στον καθηγητή καθώς και η αναλυτική βαθμολογία που αντιστοιχούσε σε κάθε θέμα».


Όπως συνεχίζει στο υπόμνημα ο πρώην συνεργάτης του κατηγορουμένου «..απέστειλε στη συνέχεια στον καθηγητή με τον ίδιο τρόπο τις βαθμολογίες προκειμένου να προσθέσει το δικό του βαθμό… Όμως εκείνος αλλοίωσε και πάλι τις βαθμολογίες απορρίπτοντας αρκετούς από τους επιτυχόντες οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν αυτοί όπου η βαθμολογία τους είχε αλλοιωθεί και στην πρώτη εξεταστική».


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

Όπως καταγγέλλει ο πρώην συνεργάτης του καθηγητή, κατήγγειλε όλα τα παραπάνω προς το τμήμα Λογιστικής και συστάθηκε συμβούλιο το οποίο αποδέχτηκε ότι αλλοιώθηκαν οι βαθμοί των φοιτητών και με σκοπό να διορθωθούν τα πράγματα, δέχτηκε ομόφωνα να περάσουν οι φοιτητές!


βαρελας χρηστος επιπλα

βαρελας χρηστος επιπλα

Αποκαλυπτικές οι τηλεφωνικές συνομιλίες


Σε 20 ψηφιακούς δίσκους και 190 εκθέσεις απομαγνητοφώνησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων είναι καταγεγραμμένες οι συνομιλίες μεταξύ του καθηγητή στα ΤΕΙ Σερρών, του ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στις Σέρρες και των συνεργών τους που είχαν δημιουργήσει όλοι μαζί, μια βιομηχανία χρηματισμού από φοιτητές που έδιναν από 250 ευρώ και πάνω, για να περάσουν τα μαθήματα της σχολής.


Οι συνομιλίες αυτές είναι στη διάθεση των δικαστικών Αρχών και περιλαμβάνονται στην δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των κατηγορουμένων και ξεπερνά τις 600 σελίδες.


Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου στις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει με τους φοιτητές εγγυάται την επιτυχία με συμμετοχή στα τμήματα του φροντιστηρίου, ανεξάρτητα αν οι φοιτητές θα είναι επαρκώς προετοιμασμένοι στα υπό εξέταση μαθήματα.


Ενδεικτική είναι η συνομιλία μεταξύ του ιδιοκτήτη φροντιστηρίου και φοιτητή: «...Λοιπόν ε... εγώ θέλω τώρα αυτή την ε.. Σεπτέμβριο .. να περάσω δυο μαθήματα με τρία... αλλά να τα περάσω σίγουρα εκατό τα εκατό, πως να σας το πω να το καταλάβετε ;» συμπληρώνοντας «δηλαδή δεν είναι θέμα τα λεφτά .. θέλω να τα περάσω ...». Στη συνέχεια της συνομιλίας ο φοιτητής αναφέρει ότι δεν είναι προετοιμασμένος για τις εξετάσεις λέγοντας «εγώ σας είχα πει, έχω κενά ..» και ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου του απαντά: «..Δεν πειράζει θα διαβάσεις αυτά που θα.. αυτά εδώ που θα κάνουμε θα τα καταλάβεις και φτάνουν σου λέω αυτά. Τα κενά δεν μας πειράζουν. Αρκεί να διαβάσεις αυτά που θα κάνουμε. Έτσι;»


Οι καταγγελίες για «ιδιαίτερες σχέσεις» που έφταναν μέχρι και την σεξουαλική παρενόχληση, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αφού τα στόματα άνοιξαν. Παρ όλα αυτά η διάσταση αυτή έχει καταγραφεί και στις τηλεφωνικές συνομιλίες.


Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στη δικογραφία, συγκεκριμένη φοιτήτρια προέκυψε να της παραδίδει άτυπα μαθήματα ο συγκεκριμένος καθηγητής, και μάλιστα στο σπίτι του. Στη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου καταγράφονται συνομιλίες στις οποίες η φοιτήτρια αναφέρει συνεχώς τα υπό εξέταση μαθήματα του καθηγητή και εκείνος την βεβαιώνει ότι θα κριθεί επιτυχούσα.


Καθηγητής: «..θα σου πω κάτι.. και εκείνο που είπε η Μα.. και με τσάντισε βρε παιδί μου, επιτρέπεται να έχεις εμένα και να πηγαίνεις να δίνεις τόσα λεφτά στον άλλον να κάνεις φροντιστήριο;


Φοιτήτρια: «..κύριε εγώ αυτό είπα, να μας βοηθήσετε. Ο άλλος πραγματικά ...»


Καθηγητής: «.. εγώ έχω κάποια ας πούμε περίεργα πράγματα... από τη στιγμή που είπα ότι η (αναφέρει το όνομα της φοιτήτριας) μου αρέσει θα το κάνω, είτε υπάρχει λόγος, είτε δεν υπάρχει.. Εγώ θα βοηθήσω γιατί το είπα, δεν θέλω ούτε τα λεφτά ούτε το ψέμα ...»




πωλησεις ακινητων συρος
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017