Skip to main content

παρκινσον θεραπευεται

συνεντευξη του παντελη παντελιδη
παρκινσον θεραπευεται

Ο Ορχάν Τζεμάλ είναι Ρώσος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει εργασθεί ως πολεμικός ανταποκριτής σε διάφορα σημεία του κόσμου.


Ο Αλεξάντρ Ραστοργούεγιεφ σκηνοθέτης ταινιών ντοκιμαντέρ. Μεταξύ των ντοκιμαντέρ που έχει κάνει είναι η ταινία «Σροκ» την οποία γύρισε μαζί με τον Αλεξέι Ποβοβάροφ και έχει ως θέμα τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Ρωσία.


αρχαιολογικό χώροσ ελευσίνασ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Kommersant, οι τρεις δημοσιογράφοι γύριζαν στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία ντοκιμαντέρ για τη δραστηριότητα της «Ιδιωτικής Στρατιωτικής Εταιρείας Βάγκνερ», η οποία έστελνε μισθοφόρους στη Συρία.


Στις αρχές Ιουνίου η ρωσική εφημερίδα Novaya Gazeta, επικαλούμενη δημοσιεύμα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, είχε γράψει ότι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είχε φθάσει ομάδα ενόπλων από την Ρωσία ως «προσωπικό ασφαλείας» του προέδρου της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας Φόστεν Αρκάντζά Τουαντέρα, αλλά και για να εκπαιδεύσουν ντόπιους στρατιωτικούς.


Η εφημερίδα είχε γράψει τότε ότι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είχαν φθάσει πέντε Ρώσοι στρατιωτικοί και 170 πολιτικοί ισντρούκτορες και πως τυπικά εργάζονταν σε δύο ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρείες την Sewa Security Services και την Lobaye Ltd.


Ωστόσο, όπως είχαν δηλώσει στην εφημερίδα εμπειρογνώμονες επρόκειτο για ρώσους μισθοφόρους από τη λεγόμενη «Ιδιωτικής Στρατιωτικής Εταιρείας Βάγκνερ» η οποία υποτίθεται ότι έχει σχέσεις με τον Ρώσο επιχειρηματία Γιεβγκένι Πριγκόζιν, τον οποίο χαρακτηρίζουν φίλο του προέδρου Πούτιν.


«Κάναμε μαζί ταινία για την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Προχθές το βράδυ επικοινωνήσαμε μαζί τους για τελευταία φορά» δήλωσε στην ρωσική υπηρεσία του BBC ο Αντρεί Κονιάχιν, ο διευθυντής της "Κεντρικής Διεύθυνσης Ερευνών", που χρηματοδοτεί ο Ρώσος πρώην μεγιστάνας Μιχαήλ Χοντορκόφσκι και πολέμιος του προέδρου Πούτιν, ο οποίος ζει στην Ελβετία.


Τον θάνατο του Τζεμάλ επιβεβαίωσε στο BBC ο φίλος του, Μαξίμ Σεφτσένκο, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «ήταν ένας άνθρωπός που δεν ήξερε τι θα πει φόβος». Το θάνατο του Ορχάν Τζεμάλ επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του δημοφιλούς ρωσικού ραδιοφωνικού σταθμού Echo Moskvi ( Ηχώ της Μόσχας) Αλεξέι Βνεδίκτοφ.


Σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή στο αντιπολιτευόμενο ρωσικό κανάλι Dozd, τους τρεις δημοσιογράφους σταμάτησαν σε σημείο ελέγχου ενώ πήγαιναν από την πρωτεύουσα Μπανγκουί σε άλλη πόλη. Τι ακριβώς συνέβη είναι άγνωστο δήλωσε η ίδια πηγή , προσθέτοντας ότι τα πτώματα αναγνωρίσθηκαν.


Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι Ρώσοι διπλωμάτες αναχώρησαν με προορισμό τον τόπο στο οποίο εντοπίσθηκαν τα πτώματα των τριών δημοσιογράφων για αναγνώριση.


Νωρίτερα το Γαλλικό πρακτορείο, επικαλούμενο πηγές στις υπηρεσίες ασφαλείας, σε νομικούς και θρησκευτικούς κύκλους είχε μεταδώσει ότι τρία άτομα, πιθανόν Ρώσοι, που ήταν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, δολοφονήθηκαν από αγνώστου ταυτότητας ένοπλους αντάρτες στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατίας τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Οι σοροί των δολοφονηθέντων εντοπίσθηκαν σε απόσταση 23 χιλιομέτρων από την πόλη Σίμπιου, πρωτεύουσα της επαρχίας Κέμο που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της χώρας.


Ο δήμαρχος της πόλης ανέφερε ότι οι τρεις δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν χθες στις 22:00 το βράδυ, τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), σε ενέδρα που τους έστησαν ένοπλοι. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι τα θύματα είναι δύο Ρώσοι και ένας Ουκρανός.


Εν συνεχεία μεταδόθηκε από το πρακτορείο TASS, ότι δύο από τους τρεις δολοφονηθέντες τσαν συνεργάτες της εφημερίδας Izvestia, και δήλωση της ρωσικής πρεσβείας, η οποία ανέφερε «Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι Ρώσοι, επειδή τα προσωπικά τους έγγραφα δεν εντοπίσθηκαν προς το παρόν, παρά μόνο οι δημοσιογραφικές τους ταυτότητες. Δύο εξ αυτών είναι συνεργάτες της Izvestia” αναφέρει η δήλωση της ρωσικής πρεσβείας.


Αργότερα η Izvestia διέψευσε ότι είχε συνεργάτες στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.


Μια αστυνομική πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι οι τοπικές αρχές εντόπισαν μια ρωσική δημοσιογραφική ταυτότητα ενός εκ των θυμάτων και αεροπορικά εισιτήρια από την Μόσχα για την Καζαμπλάνκα και από την Καζαμπλάνκα στο Μπανγκουί.



παρκινσον θεραπευεται
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017