Skip to main content

πετρα του ρωμιου πληροφοριες

πετρα του ρωμιου πληροφοριες

Το κίνημα αυτό ονομάζεται «Σήκω» (Aufstehen) και έχει στόχο να συγκεντρώσει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της διασπασμένης αριστεράς η οποία συγκέντρωσε λιγότερο από το 40% των ψήφων στις εκλογές του 2017, με κάποιους από τους ψηφοφόρους της να προτιμούν το ακροδεξιό Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).


Ο ιστότοπος του κινήματος βγήκε στον αέρα πριν τέσσερις εβδομάδες και ήδη έχει σχεδόν 100.000 υποστηρικτές.


Σύζυγος του Όσκαρ Λαφονταίν, πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Γκέρχαρντ Στρέντερ ο οποίο αποχώρησε για να ιδρύσει το Die Linke το 2007, η Βάγκενκνεχτ δήλωσε ότι το νέο κίνημα απευθύνεται σε όσους «είναι δυσαρεστημένοι από την τρέχουσα πολιτική, επιθυμούν την ανανέωση του κοινωνικού κράτους και μια ειρηνική εξωτερική πολιτική».


Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel δήλωσε ότι το «Σήκω» θα εκμεταλλευθεί την επιτυχία άλλων αριστερών, δημοφιλών κινημάτων όπως αυτό του Αμερικανού πολιτικού των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς και του επικεφαλής των Εργατικών στη Βρετανία Τζέρεμι Κόρμπιν.


προγραμμα alpha radio

πετρα του ρωμιου πληροφοριες

Παράλληλα ελπίζει να έχει τη στήριξη στελεχών από το Die Linke, τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) αλλά και τους Πράσινους, αν και οι επικεφαλής των κομμάτων αυτών έχουν προειδοποιήσει ότι το νέο κίνημα κινδυνεύει να δημιουργήσει διχασμούς μεταξύ των αριστερών κομμάτων.


Το νέο κίνημα σκοπεύει να επαναφέρει στη συζήτηση κοινωνικά ζητήματα, χωρίς να διστάσει να ζητήσει να επικρατήσει λογική στο μεταναστευτικό ζήτημα.


Το 2016 μετά την τρομοκρατική επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, η Βάγκενκνεχτ δεν δίστασε να καταγγείλει «το ανεξέλεγκτο άνοιγμα των συνόρων».


Μετά την απόφαση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ τον Σεπτέμβριο του 2015 να ανοίξει τα σύνορα στους πρόσφυγες, «πολλά κοινωνικά προβλήματα» έχουν «οξυνθεί πολύ», τόνισε η Βάγκενκνεχτ.


Το «Σήκω» στοχεύει κυρίως στα κρατίδια της ανατολικής Γερμανίας, σε πολλά από τα οποία θα πραγματοποιηθούν εκλογές το 2019 για την ανανέωση των τοπικών κοινοβουλίων, με την άνοδο της ακροδεξιάς να διαφαίνεται ήδη.


«Με το κίνημα αυτό θέλουμε να περιορίσουμε την άνοδο του AfD», εξήγησε ο Λαφονταίν, τον οποίο πολλά μέσα παρουσιάζουν ως τον εγκέφαλο του «Σήκω».


«Δείτε τι συμβαίνει στην ανατολική Γερμανία: το AfD έχει γίνει το κόμμα των εργαζόμενων και των ανέργων. Αυτό θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε στην αριστερά για τις αποτυχίες μας», πρόσθεσε.


Αν και η ρητορική της συχνά πλησιάζει τον λόγο του AfD, η Βάγκενκνεχτ δεν έχει διαβεί ακόμη τον Ρουβίκωνα, επισημαίνει ο πολιτικός επιστήμονας στο ελεύθερο πανεπιστήμιο του Βερολίνου που ειδικεύεται στην αριστερά Γκέρο Νόιγκεμπάουερ.


«Το AfD λέει “όλα για τους Γερμανούς, έξω οι ξένοι!”. Η Βάγκενκνεχτ δεν λέει αυτό», διότι υπερασπίζεται το δικαίωμα στο άσυλο και δεν επιτίθεται στο ισλάμ, προσθέτει.


Οι αποδοκιμασίες των οποίων έγινε στόχος η Βάγκενκνεχτ στο συνέδριο του Die Linke τον Ιούνιο όταν έκανε δηλώσεις κατά των μεταναστών δείχνουν ότι ο λόγος της δεν αρέσει στην αριστερά.




πραπα μαρια
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες