Skip to main content

μειωμενο τιμολογιο δεη για πολυτεκνους

ομορφες φρασεις για την αγαπη
Καιρός τώρα - Κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Καιρός - Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα - Ισχυρές βροχές και χιόνια σαρώνουν πολλές περιοχές - Πού εντοπίζονται προβλήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.


Τα «δόντια» του μας δείχνει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες. Το σκηνικό «συνθέτουν» ισχυρές βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις. Το κύμα κακοκαιρίας έχει προκαλέσει προβλήματα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δρόμοι λόγω των χιονοπτώσεων παραμένουν κλειστοί, ενώ σε αρκετές περιοχές κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Δ. Α. ΡΟΔΟΠΗΣ

  • Στην ισόπεδη - ιρλανδικού τύπου διάβαση ποταμού Αγ. Μαρίνας Ιμέρου, Μωσαϊκού, Ηφαίστου, Μεσοχωρίου.
  • Επ. Ο. Ξυλαγανής - Ιμέρου – λόγω καθίζησης του οδοστρώματος (επ΄ αόριστον).


Δ. Α. ΔΡΑΜΑΣ


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

μειωμενο τιμολογιο δεη για πολυτεκνους
  • Επ. Ο. Παρανεστίου - Πρασινάδας, από 16,50 έως 16,6ο χλμ., λόγω κατολίσθησης.
  • Επ. Ο. Παρανεστίου – Πρασινάδας, από 7ο χλμ., λόγω κατολίσθησης.
  • Επ. Ο. Πρασινάδας - Μεταμόρφωσης, από 15,5ο έως 15,6ο χλμ., λόγω καθίζησης του οδοστρώματος από κατολισθήσεις (επ' αόριστον).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ. Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

  • Κεντρική παραλιακή οδός Αγίου Ιωάννου Πηλίου, από καθίζηση του οδοστρώματος σε μήκος (20) μέτρων, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (επ΄ αόριστον).
  • Επ. Ο. Κισσού – Χανιών, διακοπή κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωσης.

Δ. Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

  • Επ. Ο. Αμπελώνα – Δελεριών, στο 3ο χλμ., λόγω αυξημένου όγκου υδάτων του Τιταρήσιου ποταμού.
  • Επ. Ο. Λάρισας Αγιόκαμπου – Δ. Δ. Σωτηρίτσας, στο ρέμα του Αγιόκαμπου (γέφυρα Καλατράβα).

Δ. Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

  • Επ. Ο. Κλοκοτού Τρικάλων - Μαραθέας Καρδίτσας (ύψος γέφυρας Κλοκοτού).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ. Α. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

  • Στην Ηγουμενίτσα, οδός Γραικού, λόγω έντονης βροχόπτωσης, κατακρημνίστηκε μέρος της γέφυρας. Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα (2) ρεύματα κυκλοφορίας και διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς (επ΄ αόριστον).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ. Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

  • Επ. Ο. Παραβόλας – Νερομάνας (γέφυρα), από 6ο χλμ., λόγω καθίζησης του οδοστρώματος (επ’ αόριστον).

Πού χρειάζονται αλυσίδες

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ. Α. ΠΕΛΛΑΣ

  • Τ. Κ. Κερασιάς έως Χ/Κ Βόρας, από 16ο χλμ.
  • Επ. Ο. Άρνισσας από το 10ο χλμ έως το Χ/ Κ «ΒΟΡΡΑΣ»

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ. Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

  • Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου) (επ’ αόριστον).
  • Ε. Ο Φλώρινας – Καστοριάς, από 15ο έως 22ο χλμ. (μέσω Βίγλας) (επ’ αόριστον).

Δ. Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

  • Ε. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, από 22ο έως 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Δ. Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

  • Επ. Ο. Καρδίτσας – Άρτας, από 17ο έως 35ο χλμ., θέση «Τύμπανος».
  • Επ. Ο. Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 16ο έως 25ο χλμ., θέση «Αγ. Νικόλαος»


μειωμενο τιμολογιο δεη για πολυτεκνους
κοπα καμπανα βραζιλια
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017