Skip to main content

χωρισμος παιδι

χωρισμος παιδι

«Αυτό που έχει συμβεί και είναι βέβαιο, είναι ότι άλλο αυτοκίνητο έχει χτυπήσει το όχημα» υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του οδηγού, Μανώλης Αναστασάκης. Μάλιστα, τόνισε πως υπάρχουν εμφανή ίχνη ότι τον έχει χτυπήσει αυτοκίνητο από την αριστερή πλευρά.


Παράλληλα, ήταν κατηγορηματικός ότι ο οδηγός δεν έτρεχε την ώρα του δυστυχήματος, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα είναι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.


υγεια και διαπλαση τηλεφωνο

Αναφορικά με τον ίδιο τον οδηγό, είπε πως «βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, νοσηλεύεται χωρίς να έχει χτυπήσει σοβαρά».


Τα σενάρια


Η τροχαία είναι στο σημείο του δυστυχήματος και διενεργεί έρευνα και προανάκριση για το τραγικό περιστατικό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δύο τα σενάρια που εξετάζονται αυτή την ώρα.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html

google μεταφραση απο ισπανικα σε ελληνικα

Πρώτο ερώτημα είναι αν το όχημα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα για το σημείο, ενώ το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι αν υπήρξε εμπλοκή και δεύτερου οχήματος, που όμως διέφυγε.


Μαρτυρίες αναφέρουν πως το εν λόγω όχημα ίσως χτύπησε το αυτοκίνητο του 40χρονου, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στη στάση.


Ωστόσο, πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, τόνιζαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση».


«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν ίδιες πηγές.



χωρισμος παιδι
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες