Skip to main content

κοκκινο δωματιο μεδουσα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
γεφυρες επικοινωνιας τηλ
Ηλεία: «Άνοιξε η γη» στους Ταξιάρχες - Απίστευτες εικόνες (pics+vid)

Παρ΄ ολίγον τραγωδία στους Ταξιάρχες Ζαχάρως το μεσημέρι της Τετάρτης (28/02), καθώς η γη «κατάπιε» πάνω από δύο στρέμματα λιοστάσια στον οικισμό «Μαυρονικόλα», απειλώντας τη ζωή των κατοίκων της περιοχής και των παραγωγών που έχουν τις καλλιέργειές τους στο σημείο.


Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο αγροτοκτηνοτρόφος Νίκος Μπινιώρης, ο οποίος μένει μόνιμα στον οικισμό, βυθίστηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η γη, μόλις δέκα μέτρα μακριά από το σπίτι του.


κοκκινο δωματιο μεδουσα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Αυτό το πράγμα δεν είχε γίνει ποτέ. Ήταν το χωράφι και δίπλα ήταν ο στάβλος με τα ζώα, που τον πήρε και τον μετακίνησε τουλάχιστον κατά 50 μέτρα. Έφυγε μονοκόμματο. Φανταστείτε ότι πριν από δέκα λεπτά είχε περάσει ο πατέρας μου από το σημείο», είπε ο κ. Μπινιώρης.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Πλέον η σύνδεση των Ταξιαρχών με την Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας είναι αδύνατη, καθώς ο δρόμος «τεμαχίστηκε», συνεπώς οι κάτοικοι της ορεινής ζώνης θα πρέπει να μετακινούνται μέσω Λεπρέου για να φτάσουν στη Ζαχάρω, σύμφωνα με το patrisnews.


κοκκινο δωματιο μεδουσα

«Από τη πρώτη στιγμή είμαστε εδώ και ειδοποιήσαμε όλους τους παράγοντες που έτρεξαν αμέσως. Η αστυνομία είπε ότι θα ειδοποιήσει τον δήμο που δεν εμφανίστηκε. Μπράβο στην περιφέρεια που βρέθηκε εδώ για να δούμε τους ανθρώπους. Η καταστροφή έδειχνε ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Οι άνθρωποι έχουν εδώ τα ζώα και το σπίτι τους. Δεν ξέρουμε εάν κινδυνεύουν οι παρακείμενες οικίες, αλλά εδώ στη θέση Μαυρονικόλα υπάρχουν πολλές περιουσίες. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Για να πας Ζαχάρω-Ταξιάρχες πρέπει να πας από το Λέπρεο, συνεπώς κάποιος θα πρέπει να κάνει κύκλο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΚ Ταξιαρχών, Γ. Θάνος.



Άμεση αυτοψία από ΔΕΥΑΖ και Περιφέρεια

Στο σημείο βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Μητρόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για πρωτοφανές φαινόμενο και αναφέρθηκε στην ανάγκη κρατικής μέριμνας.

«Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Μιλάμε για βιβλική καταστροφή. Οι υπηρεσίες μας έκαναν την πρώτη εκτίμηση και τώρα θα ενημερώσουμε το ΙΓΜΕ. Από την πλευρά μας, ως περιφέρεια θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά. Ήδη με εργολάβους και μηχανήματα προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε το οδικό δίκτυο. Ο Περιφερειάρχης είναι γνώστης και έχουν γίνει ενέργειες για να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Το σημείο επισκέφθηκε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ζαχάρως, Γρηγόρης Κλημαντίρης, για να διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος στην υδροδότηση.

«Είναι τρομακτική η κατολίσθηση, εδώ και 55 χρόνια δεν έχω ξαναδεί όμοια, και είχε σαν συνέπεια να παρασυρθεί και ένας αγωγός της ΔΕΥΑΖ και για μία μέρα θα υπάρχει πρόβλημα υδροδότησης για επτά σπίτια. Έως αύριο (σ. σ. σήμερα) το μεσημέρι θα είμαστε και πάλι έτοιμοι για να δώσουμε νερό στους κατοίκους. Οι ανάγκες το 24ωρο αυτό θα καλυφθούν από την ΔΕΥΑΖ», δήλωσε ο κ. Κλημαντίρης, προσθέτονας ότι η Επιχείρηση αποκατέστησε παρόμοιες βλάβες στη Ζαχάρω και στο Ανήλιο τις προηγούμενες μέρες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr


Ηλεία: «Άνοιξε η γη» στους Ταξιάρχες - Απίστευτες εικόνες (pics+vid)
01
Ηλεία: «Άνοιξε η γη» στους Ταξιάρχες - Απίστευτες εικόνες (pics+vid)









σταθμος πανεπιστημιο

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017