Skip to main content

λοιμογόνοι παράγοντες

λοιμογόνοι παράγοντες

Πιο συγκεκριμένα έπειτα από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, στους δήμους Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου δεν θα λειτουργήσουν, για την αποφυγή ατυχημάτων.


Αναλυτικά η απόφαση:


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

ΘΕΜΑ: «Διακοπή μαθημάτων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων»


περιμενοντας τον γκοντο μπεκετ

ΑΠΟΦΑΣΗ


Έχοντας υπόψη:


1.Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (ΚΕΦ. Ε΄ άρθρο 186) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης»


Το άρθρο 4 του Π. Δ.79/2017 (ΦΕΚ 109/τ. Α΄/1-08-2017)
Την με αρ. 37419/13479/08-05-2018 (ΦΕΚ 1661/τ. Β΄/11-05-2018) απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με την οποία εγκρίνει τη με αρ. 121/2018 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Αττικής με την οποία τροποποιείται – επικαιροποιείται ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής.
Τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν λόγω έντονων καιρικών φαινομένων


Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε


Τη διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Π. Ε. Νότιου Τομέα εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π. Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΑΤΑΗΣ


Χωρίς μαθήματα και οι μαθητές σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά


Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή και όλα τα σχολεία της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ξενοφών» που έχει επηρεάσει όλη τη χώρα.


Τη σχετική απόφαση πήραν ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς και ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, Παναγής Δρακουλόγκωνας, για την ασφάλεια των μαθητών και των γονέων τους.



λοιμογόνοι παράγοντες
πολάκης σταμάτης
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες