Skip to main content

στεγνοκαθαριστηρια ελευσινα

νικον θσα
κουζινες σχεδια κλασικα

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.


στεγνοκαθαριστηρια ελευσινα

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α. Σ.Ε. Π.


Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.


Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των ηλεκτρονικών αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.


Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια/ πεδία αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες, έστω και αν προσκομιστούν τα σχετικά δικαιολογητικά.


Αναλυτικά οι θέσεις που θα προκηρυχθούν είναι:



  • 19 ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού

  • 3 ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού

  • 3 ΤΕ Δημοσιών Σχέσεων Και Επικοινωνίας

  • 6 ΤΕ Πληροφορικής

  • 9 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων

  • 2 ΥΕ Επιμελητών


Δείτε ολόκληρη της προκήρυξη (εδώ).



στεγνοκαθαριστηρια ελευσινα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

Comments

Popular posts from this blog

ακυροτητα ποινικης διωξης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html ακυροτητα ποινικης διωξης Οι περισσότεροι άυπνοι από την Κυριακή, όταν ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά στον Κάλαμο. Έσπευσαν εκεί πρώτα και συνέχισαν όπου πήγαινε η φωτιά. Κοντά τους οι κάτοικοι, οι οποίοι δεν εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και παρείχαν πολύτιμη βοήθεια, καθότι γνώριζαν τα περάσματα, άνοιγαν τις πόρτες τους, βοηθούσαν με ό, τι μέσο διέθεταν για να σβήσουν οι φωτιές, ειδοποιούσαν για οτιδήποτε νέο συνέβαινε. Στον οικισμό Μετόχι-Ρη, οι φλόγες «έφεραν βόλτα» τα σπίτια κατακαίγοντας όποια βλάστηση υπήρχε γύρω. Μάλιστα, η περιοχή ήρθε αντιμέτωπη με δυο διαφορετικά μέτωπα σε διάστημα 18 ωρών. Τελικά, κατάφεραν να τη σταματήσουν στις 3 τα ξημερώματα, στην είσοδο ενός σπιτιού, περιγράφει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, μόνιμος κάτοικος στο Μετόχι-Ρη. https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html seven νεα σμυρνη τηλεφωνο Ακόμα όμως παραμένουν σε εγρήγορση κάτοικοι και πυροσβέστες. Ο Νίκος Καραμίτζος από την Άνοιξη και ο Γιάνν

οστεοπόρωση στους ανδρες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html συνεντευξη απο ενα βρυκολακα οστεοπόρωση στους ανδρες Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και οι Αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς ο δράστης φαίνεται πως έχει διαφύγει. πως το χνουδι γινεται τριχα Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα έχουν τραυματιστεί ή αν υπάρχουν θύματα. https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html οστεοπόρωση στους ανδρες #Breaking: we just heard gunshots in the distance. Police are now closing Colorado at otero. We are moving to the media staging area. @DenverChannel pic.twitter.com/7sZi7LjBiP — Meghan Lopez (@Meghan_Lopez) 31 Δεκεμβρίου 2017

παραδίδων ή παραδούσ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html Μέσα στο καλοκαίρι ο Στρατός Ξηράς θα έχει στη διάθεση του τα ελικόπτερα ένοπλης αναγνώρισης και ελαφράς επιθετικής κρούσης τύπου «OH-58D Kiowa Warrior» θα οποία θα αναβαθμίσουν την παρουσία της Ελλάδας στα νησιά μας και βεβαίως στην επιτήρηση του εναέριου χώρου και του FIR Αθηνών. παραδίδων ή παραδούσ Το ΓΕΣ εκτιμά ότι επιχειρησιακά βολεύει να αναπτυχθούν σε όλη την μεθόριο τα ελικόπτερα και να προσδώσoυν σημαντικές ικανότητες επιτήρησης λόγω της ύπαρξης του Mast Mounted Sight (MMS) που διαθέτει υψηλής ανάλυσης τηλεοπτική κάμερα, αισθητήρες θερμικής απεικόνισης και λέιζερ τηλέμετρο / καταδείκτη και την ίδια στιγμή επιτρέπει να εκτελεί επιχειρήσεις ημέρα και νύκτα, μια ικανότητα που μέχρι τώρα δεν διέθετε ο Ελληνικός Στρατος πέραν βεβαίως των Apache. μηλος ψησιμο στην αμμο παραδίδων ή παραδούσ Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr ομαδα λαμιας παικτες